
پانته آ بهرام
مدیریت صفحه توسط تیم سلامسینما انجام میگیرد
اطلاعات کاربر
نام و نام خانوادگیپانته آ بهرام
درباره منپانته آ بهرام متولد 13 اسفند 1348 در تهران بازیگر ایرانی است. او لیسانس ادبیات نمایشی(سال 1371) دارد و در مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما نیز درس خوانده است. اهالی سینما و تلویزیون لقب متفاوتترین بازیگر را به او دادهاند. انوشیروان ارجمند اصلیترین مشوق او برای فعالیت در زمینه بازیگری بود.
پانته آ بهرام بارها اعلام کرده است که فرزندی ندارد و «گندم» فرزند خواهرش است.
پرویز بهرام(دوبلور و بازیگر) پسر عموی پانته آ بهرام است.
پانتهآ بهرام فعالیت هنری خود را در سال 1366 و سن 18 سالگی با ورود به مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما آغاز کرد و در همان سال، در سری سوم مجموعه آئینه در تلویزیون بازی کرد. او اولین تئاتر جدی خود را به کارگردانی بهرام بیضایی تجربه کرد. در سال 1375 با بازی در فیلم سینمایی «زشت و زیبا» به کارگردانی احمدرضا معتمدی وارد سینما شد. اولین حضور پانته آ بهرام در شبکه نمایش خانگی با سریال «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی بود.
پانته آ بهرام در فیلم «هامون» نیز در یک پلان کوچک حضور دارد و در سکانس مزون، از جلوی دوربین رد میشود. او که در آن زمان درس بازیگری را میخواند، به درخواست گلاب آدینه در این فیلم حضور یافت تا یک پروژهی سینمایی را از نزدیک ببیند.
پانته آ بهرام به دلیل بازی در نقش نسرین در فیلم سینمایی «بیگانه» به کارگردانی بهرام توکلی، دچار بیماری عصبی شده بود. او برای بازی در این نقش در جشنواره فجر سی و دوم نامزد جایزه نشد و از این بابت شگفت زده بود، زیرا معتقد بود که این نقش حداقل باید کاندید میشد.
پانته آ بهرام سه فیلم «بیگانه»، «چهارشنبه سوری» و «من مادر هستم» را از بهترین کارهای خود میداند.
پانته آ بهرام که کار بازیگری خود را با تئاتر آغاز کرد، در سن 19 سالگی اولین جایزه مهماش را برای بازی در تئاتر بهرام بیضایی برد. او جایزه تئاتر فجر را از دست رئیس جمهور اسبق گرفت. همچنین او دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن را از سی ویکمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «روز روشن» دریافت کرده است.
پانته آ بهرام درباره اینکه هنرمندان لقب متفاوتترین بازیگر را به او دادهاند، اعلام کرد: "من متفاوتترین بازیگر سینما و تلویزیون هستم زیرا بازیگری را با احترام به این شغل و جدیت آغاز کردم و این حرفه برایم یک شغل دم دستی نبود."
پانته آ بهرام خود را یکی از با کیفیتترین بازیگران میداند و دراینباره گفته است: "من سعی کردم در تمام این سالها استانداردهای بازیگری را رعایت کنم و به نظر خودم جزء با کیفیت ترین بازیگران ایران هستم."
پانته آ بهرام به وجود مافیا در سینمای ایران اعتقادی ندارد. او در اینباره در برنامه هفت توضیح داد: "من نام مافیا را در سینمای ایران نمی برم و به نظرم مافیا وجود ندارد. در سینمای ما همچون بازی شطرنج دو جناح سفید و سیاه وجود دارد و من به دلیل بلد نبودن این بازی جزؤ هیچ گروهی نیستم. من سالها در سینما به جای شطرنج تخت نرد بازی کردم و منچ انداختم چون به نسبی بودن جهان و بینابین بودن آن اعتقاد دارم."
مهران مدیری بعد از آنکه پانته آ بهرام در دو فیلم کمدی «عینک دودی» و «توکیو بدون توقف» خوش درخشید، از او برای بازی در سریالهایش دعوت کرد. با اینکه این سریالها در آن زمان مخاطبان زیادی داشت اما پانته آ بهرام به دلیل آنکه در بازیگریاش احساس خطر کرده بود و میخواست از فضای کمدی دور شود تا بازیهایش یکنواخت نشوند، پیشنهاد را قبول نکرد.
عکسهای پانته آ بهرام
85فیلمهای پانته آ بهرام
بازیگر(40 فیلم)

7.3
60 رای
0
0 رای
0
0 رای
7.5
835 رای
7
67 رای
6
1 رای
6.9
239 رای
3.6
7 رای
4.6
39 رای
9
2 رای
5.3
404 رای
6.3
1042 رای
5.8
392 رای
5.6
70 رای
5.7
90 رای
6.6
4167 رای
10
3 رای
5.8
40 رای
4.9
19 رای
6.8
143 رای
6.3
86 رای
4
10 رای
6
2 رای
6.6
96 رای
5.1
9 رای
6.7
29 رای
7
1 رای
5.5
25 رای
6
3 رای
5.9
61 رای
7.1
4994 رای
8
3 رای
10
1 رای
6.4
42 رای
8.4
8 رای
5
1 رای
3
1 رای
10
2 رای
5.3
4 رای
6.4
19 رای

بازیگران و هنرمندانی مانند طناز طباطبایی و نوید محمدزاده با انتشار تصاویر و ویدیوهایی در اینستاگرامشان نوروز ۹۹ را به مردم و طرفدارنشان تبریک می گویند.

نشست خبری فیلم «شنایپروانه» با حضور عوامل و بازیگران فیلم آغاز شد. محمد کارت: این فیلم درباره جنوب شهر تهران نیست بلکه درباره جنوب کل شهرهاست.

عکس های حامد بهداد، پانته آ بهرام، اندیشه فولادوند، شقایق فراهانی، اشکان رهگذر و ... در اکران خصوصی انیمیشن سینمایی «آخرین داستان»

عکسهای صابر ابر، علی نصیریان، همایون غنی زاده، پانته آ بهرام، متین ستوده، علی ضیا و ... در اکران خصوصی «مسخره باز» در اسپیناس پالاس

عکس های پژمان جمشیدی، مهران غفوریان، پانته آ بهرام، علی پروین در کنار خانواده اش و محمدرضا گلزار در آیین افتتاحیه فیلم «ما همه با هم هستیم»

پیام تسلیت پرویز پرستویی، رامبد جوان، هدیه تهرانی، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور ، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و ... به خبر درگذشت جمشید مشایخی

کتابهای پیشنهادی هانیه توسلی، پانته آ بهرام، رامبد جوان، کتایون ریاحی، سحر دولتشاهی، پیمان معادی، مهراوه شریفی نیا و ... به مناسبت روز کتابخوانی و کتابدار

انجمن بازیگران سینمای ایران از پانته آ بهرام حمایت کردند و در پی آن، تهیه کننده سریال «دلدادگان» در پاسخ گفت: با وجود تلاش عوامل خانم پانته آ بهرام در قسمت پایانی مجموعه مقابل دوربین نرفتند.