
پخش فیلم خط ویژه برای آزادی یک جوان ۲۶ ساله با حضور اهالی سینما،ورزش و موسیقی در ایوان شمس

به گزارش سلام سینما، قرار است به منظور کمک در راه آزادی یک جوان ۲۶ ساله فیلم خط ویژه با حضور مردم، اهالی سنیما، موسیقی، ورزش و ... در تاریخ ۱۶ فروردین در سینمای ایوان شمس برگزار شود.
میلاد کیمرام بازیگر این فیلم در همین باره پیامی را در اینستاگرام خود منتشر کرده است که تصویر آن در ادامه آمده است:
به گزارش سلام سینما به نقل از ایسنا، این جوان از طریق قوه قضاییه به ما معرفی شده و محکوم به پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان دیه نیز هست. ما هم نمایش «خط ویژه» را بهانهای قرار دادیم، تا اتفاق ویژهای برای این جوان رخ دهد و بتوانیم بخشی از این دیه را فراهم کنیم.
وی افزود: اکران «خط ویژه» در نوروز و شرایط پیش آمده تا چندی پیش دغدغه من بود اما این جوان هماکنون دغدغه من است.
این تهیهکننده درباره جزئیات نیز اظهار کرد: ما شماره حسابی برای این اقدام در نظر نگرفتیم اما از هنرمندان و ورزشکاران دعوت میکنیم در این سانس ویژه به ایوان شمس بیایند و به صورت همت عالی بلیت خریداری کنند.
لشکری اظهار کرد:اگر با ازدحام جمعیت در سانس ساعت ۲۰ روبرو شویم قطعا فیلم را تا صبح به نمایش خواهیم گذاشت و امیدوارم به بهانه «خط ویژه» اتفاقات خوبی بیافتد.