
صادق کوشکی: تفکر خطرناک اصلاحطلبی در وزارت ارشاد / از ارسال فیلم گذشته به کن تا نمایش عصبانی نیستم و قصهها

به گزارش سلام سینما محمد صادق کوشکی پژوهشگر تاریخ و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی فارس درباره سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری درباره نگرانی های فرهنگی مقام معظم رهبری عنوان کرد: بحثی که رهبری در دیدار با خبرگان اشاره کردند در واقع نگرانیهایی نیست که یک شبه ایجاد شده باشد بلکه ما وقتی رویهای که رهبری درباره مسائل کشور دارند را بررسی میکنیم می بینیم که ایشان وقتی صراحتا درباره موضوعی صحبت میکنند که آن مسئله یک مسئله مزمن و خطرناک باشد.
وی افزود: ما اگر علل نگرانیهای رهبری را بررسی کنیم، میبینم که متاسفانه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید مخصوصا در عرصه وزارت فرهنگ یکسری اتفاقاتی افتاد که این اتفاقات زمینه ساز این نگرانی ها شد.
کوشکی تاکید کرد: قدرت گرفتن یک تفکر خطرناک افراطی اصلاح طلب در وزارت ارشاد که از اعزام فیلم گذشته به جشنواره کن شروع میشود و تا ده ها میلیون تومان هزینه های بیربط با انقلاب و ارزشها را در برمیگیرد. جالب است وزارت خانهای که برای فعالیت های قرآنی در سال جاری بودجه ای را اختصاص نداده و به بهانه عدم کسب بودجه این حوزه را رها کرده است برای حل مشکلات شخصی جماعت شبهروشنفکری که با انقلاب زاویه دارند هزینه زیادی متقبل میشود.
وی با اشاره به اقدامات اخیر نشریاتی از جمله آسمان و بهار اظهار داشت: وزیر حاضر نشد عمل روزنامه بهار را محکوم کند کمااینکه وزیر و هیئت نظارت روزنامه آسمان و بهار را در اهانت به مقدسات اسلامی حتی یک محکومیت خشک و خالی نکردند و همین هیئت نظارت تعدادی از نشریات ارزشی را بخاطر اینکه نقدی بر مذاکرات ژنو داشتند دادگاهی و توقیف کرد.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به جشنواره سی و دوم فیلم فجر خاطرنشان کرد: آنچه که در جشنواره فجر امسال اتفاق افتاد مشخص است، وقتی افتتاحیه جشنواره فیلم فجر با پول بیت المال ترانه ای با هزینه میلیونی در تجلیل از سینمای هالیوود خوانده میشود و از آن طرف رسما فاسدترین عناصر سینمای پهلوی تجلیل میشوند و وزیر و معاونت سینمایی کوچکترین واکنشی نشان نمیدهند معلوم است که چهطور بودهاست.
کوشکی ادامه داد: ما در جشنواره شاهد هستیم فیلمهایی که برای محاکمه نظام جمهوری اسلامی ایران برای حوادث سال 88 ساخته شدهاند مثل عصبانی نیستم و قصه ها که بخش مسابقه راه پیدا میکنند و حتی نامزد دریافت جایزه میشوند آن وقت فیلمساز مذهبی و متدین مثل ابراهیم حاتمی کیا به صرف اینکه خوش آیند آقایان رفتار نکرده بایکوت میشود و از هر طرف مورد هجمه قرار میگیرد و یا نشر چشمه که به علت اهانت به اهل بیت بسته شده بود مجددا بازگشایی میشود.
وی افزود: این روند واقعا حرکتی افراطی درون وزارت ارشاد است که وزیر را هم آلت دست خود قرار داده و طبیعی است که رهبر انقلاب به عنوان پاسدار همیشه هوشیار انقلاب و نظام اعلام خطر کند.
کوشکی تاکید کرد: جالب است که عصر همان روز وزیر ارشاد سخنان رهبر انقلاب را تائید میکند نشان دهنده این است ضمیر مخاطب خود را پیدا کرده است و نشان میدهد که چه کسی منشا نگرانی خبرگان ملت و رهبر معظم انقلاب بوده است که وزیر با فرافکنی سعی میکند تا وانمود کند که عملکرد او و وزارت خانهاش اینطور نبوده است.
این استاد دانشگاه در پایان اظهار داشت: باید از آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور بخواهیم تا جلوی روند حضور افراطیون فرهنگی در وزارت ارشاد به ضرر نظام است و بیش از همه دودش به چشم خود آقای روحانی خواهد رفت.