
معرفی فیلم های سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر/ «گنجشکک اشی مشی» +عکس های فیلم و پشت صحنه

سلام سینما- فیلم «گنجشکک اشی مشی» به کارگردانی وحيد نيکخواه، غلامرضا رمضاني و مسعود کرامتي، سه اپیزود دارد که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. فیلم «گنجشکک اشی مشی» در جشنواره کودک و نوجوان امسال حضور داشت و توانست جایزه فیلم ویژه سیفژ و دیپلم افتخار بهترین بازیگر کودک و نوجوان و پروانه زرین ویژه هیأت داوران را در این جشنواره دریافت کند.
فیلم «گنجشکک اشی مشی» نسبت به نسخه ای که در جشنواره کودک و نوجوان به نمایش درآمد، 11 دقیقه کوتاه تر شده است.
خلاصه فیلم «گنجشکک اشی مشی»:
اپیزود اول فیلم «گنجشکک اشی مشی» به نام «بن بست»: درباره جلیل، نوجوان 15 ساله ای است که پس از سه سال زندان بودن از کانون اصلاح و تربیت آزاد می شود اما نمی تواند ردی از مادرش که خود را از او مخفی می کند، بیابد.
اپیزود دوم فیلم «گنجشکک اشی مشی» به نام «نفس»: درباره نسیبه است که با آزاد شدن شوهرش از زندان مجبور است دخترش را که سالها پیش به سپیده واگذار کرده پس بگیرد.
اپیزود سوم فیلم «گنجشکک اشی مشی» به نام «مرا بشنو»: درباره نرگس دختر ناشنوای پانزده ساله ای است که نوجوانی موفق ومورد توجه همه است. اما پدرش قصد دارد او را به اجبار به عقد علیرضا درآورد و این ازدواج اجباری به معنی فرو ریختن کاخ آرزوهای نرگس است.
عوامل فیلم «گنجشکک اشی مشی»:
کارگردان: وحید نیکخواه آزاد- مسعود کرامتی- غلامرضا رمضانی/ تهیه کننده: وحید نیکحواه آزاد/ طراح صحنه و لباس: سيد احمد ساكت/ فيلمنامه: وحيد نيكخواه آزاد/ تدوين: وحيد نيكخواه آزاد/ مدير فيلمبرداري: فرشاد محمدي، محمد رضا سكوت، مسعود سلامي/ صداگذاري و تركيب صدا: احسان افشاريان و عليرضا نكولعل/ عکس: صبا سياهپوش
بازیگران: سروش صحت، نگار عابدی، مسعود کرامتی، پوریا ایمانی، خشایار قهرمانی، یکتا ناصر، لیلا زارع، کیمیا حسینی، حسن پورشیرازی، فاطمه گودرزی، شیوا ابراهیمی، کاوه احمدی، ارشیا صادقی، نگار نیکخواه آزاد.
عکس های فیلم «گنجشکک اشی مشی»:
اپیزود اول(بن بست)
اپیزود دوم(نفس)
اپیزود سوم(مرا بشنو)
عکسی از پشت صحنه فیلم «گنجشکک اشی مشی»: