ماجرا در جرج تاون در حومهٔ واشینگتن دی سی میگذرد. کریس مکنیل، بازیگر زن تلویزیون، نگران سلامت دخترش، رِیگِن، است که دچار تشنج شدید شده و در رختخواب به خود میپیچد. پزشکان از درمان دخترک ناتواناند، تا آنجا که به کریس پیشنهاد میکنند از یک جنگیر کمک بگیرد.
ترجمه اختصاصی سلام سینما
مهمترین پیشرفتی که در نسخهی بازسازیشده نسبت به نسخهی اریجینال وجود دارد، کار صدابرداران اسکار گرفته به سرپرستی «استیو بودکر» و همکاری «مایکل مینکلر» و «گری ریزو» است که بطور دیجیتال بازسازی شده است و حالا ارزش واقعی خود را نشان میدهد. کار تدوین صدا نیز که برعهدهی «کریس نیومن» بوده است، اکنون بیش از پیش تحسین مخاطب را برمیانگیزاند. صدایی که مخاطب دههی 70 را به شدت تحت تأثیر قرار داده بود، مخاطب امروزی را با ترکیب و تدوین صدای کمنظیری از محیط اطراف و صداهای کوچک که تداعیکنندهی صدای شیطان است، روبرو میکند. ارزشمندترین قسمت این کار وقتی است که صدای شیطان را از دهان دختر کوچک داستان «ریگان مکنیل»(لیندا بلیر) با ترکیبی از صدای خودش و «مرسدس مککمبریج» میشنویم.
تنها قسمتهایی که توی ذوق میزند، لحظهی قطع شدن صدای قطعهی موسیقی متن قدیمی فیلم و صدای پسزمینه بازسازی شده است. صدای پسزمینه در استودیو به خوبی بازسازی شده است و از صدای باد در عراق تا صدای قدم زدن مردم در پیادهروهای جورجیاتاون به وضوح قابل لمس است و تجربهی تازهای برای مخاطب خود رقم میزند. این یک دستاورد فنی ارزشمند است.
یکی از مهمترین صحنههایی که به نسخهی بازسازی شده اضافه شده است، آن 4 و نیم دقیقهای است که «ریگان» به تازگی مادرش «کریس»(الن برستین) را با دوست نامرئیاش «کاپیتان هاودی» آشنا کرده است و اکنون به دلیل بیخوابیهایش که ناشی از لرزیدن تخت خواب اوست، در مطب «دکتر کلاین»(بارتون هیمن) مشغول پاسخ دادن به سوالات پزشک است. همینجاست که «دکتر کلاین» رفتارهای نامناسبی از او میبیند. دکتر نیز برای او ریتالین تجویز میکند غافل از اینکه این کودک بیچاره قربانی «پازوزو»(پادشاه ...
ترجمه اختصاصی سلام سینما
مهمترین پیشرفتی که در نسخهی بازسازیشده نسبت به نسخهی اریجینال وجود دارد، کار صدابرداران اسکار گرفته به سرپرستی «استیو بودکر» و همکاری «مایکل مینکلر» و «گری ریزو» است که بطور دیجیتال بازسازی شده است و حالا ارزش واقعی خود را نشان میدهد. کار تدوین صدا نیز که برعهدهی «کریس نیومن» بوده است، اکنون بیش از پیش تحسین مخاطب را برمیانگیزاند. صدایی که مخاطب دههی 70 را به شدت تحت ...