مهمترین ویژگی مثبت "هایلایت" که آن را از دهها ملودرام بهظاهر آسیبشناسانه و درباطن متحجرانه تمیز میدهد انعکاس درددل زن خائن است و نه زن مشکوک به خیانت که این دومی را بارها و با نگاه مصلحان رسانه ملی در سینمای غیرملی دیدهایم.
نگاه اصغر نعیمی در انعکاس حرفهای زن خائن از نوع ایرانی، نگاه جسورانهایست که "هایلایت" را در شمار آثار متهورانه دوران خود قرار میدهد و اگر ممیزی اجازه میداد و همین "درد" خط کلی درام قرار میگرفت -و نه در پس زمینه- یقینا با اثری استثنایی روبرو بودیم.
بخش عمده زمان فیلم به سوژه نه چندان بهروز سوءظن به آدمیان به کما رفته می پردازد و نگاه جسورانه شنیدن حرفهای زن خائن فقط یک سوم انتهایی را تشکیل میدهد! چرا؟ به دلیل ممیزی؟
بهنظر بلایی که بر سر «سایه های موازی» اصغر نعیمی هم آمد و مایه های سیاسی تا حد ممکن تعدیل شد اینجا اساس نگاه را تعدیل کرده.
اصغر نعیمی با تیتراژی متفاوت از زاویه نگاهی از درون به بیرون معدن، درامش را استارت میزند و با شکلدهی آرام یک عاشقانه در دل شک و تردید به خیانت پارتنرهای سابق، وضعیتی کاملا امروزی را دربرابر مخاطب میگذارد.
کاراکترسازی "هایلایت" میتواند قابل تامل باشد و به خصوص درباره پرداخت اصولی یک مربی تیراندازی با بازی آزاده زارعی ؛ زارعی با رفتارهایی واقعگرانه و بدون ادا، وضعیت پادرهوای زنی که تازه بعد از به کما رفتن متوجه خیانت میشود را درآورده!
"هایلایت" در کنار تابوشکنی داستانی خود، فیلمی ورزیده در نماپردازی به شمار میرود که این خود ناشی از درک تصویری کارگردانیست که ابایی نداشته از طی طریق و حرکت پلهپله برای رشد. ماندن سیگار مشتعل در زیرسیگاری و دود ...
مهمترین ویژگی مثبت "هایلایت" که آن را از دهها ملودرام بهظاهر آسیبشناسانه و درباطن متحجرانه تمیز میدهد انعکاس درددل زن خائن است و نه زن مشکوک به خیانت که این دومی را بارها و با نگاه مصلحان رسانه ملی در سینمای غیرملی دیدهایم.
نگاه اصغر نعیمی در انعکاس حرفهای زن خائن از نوع ایرانی، نگاه جسورانهایست که "هایلایت" را در شمار آثار متهورانه دوران خود قرار میدهد و اگر ممیزی اجازه میداد ...
قصههای بیهدف
«هایلایت» مانند بسیاری از فیلمهای دیگر با سرخوشی و طنز و شادی یک قصه غم انگیز را شروع نکرده است. چیزی که در سینمای ایران بسیار مرسوم شده است. «هایلایت» از ابتدا با غم و اندوه و غصه و حادثه شروع میشود، اما این به معنای خوب بودن فیلم نیست. چیزی که جایش خیلی در این فیلم خالی است، انسجام است. متاسفانه فیلم انسجام کافی برای درگیر کردن مخاطب را ندارد و مخاطب خیلی راحت میتواند خط روایی را گم کند، سالن را ترک کند، و عطای فیلم را به لقایش ببخشد. فیلم هدف مشخصی ندارد و در انتها معنا و مفهمومی منتقل نمیشود. شاید خیلی ها «خب که چی؟» را در انتها از خود پرسیده باشند و خستگیِ فیلم را در صورت بسیاری از مخاطبان میشد دید. فیلم قصه جذابی دارد. قصهای که میتوانست با پرورش درست بسیار جذاب باشد. اما چیزی ...
«هایلایت» مانند بسیاری از فیلمهای دیگر با سرخوشی و طنز و شادی یک قصه غم انگیز را شروع نکرده است. چیزی که در سینمای ایران بسیار مرسوم شده است. «هایلایت» از ابتدا با غم و اندوه و غصه و حادثه شروع میشود، اما این به معنای خوب بودن فیلم نیست. چیزی که جایش خیلی در این فیلم خالی است، انسجام است. متاسفانه فیلم انسجام کافی برای درگیر کردن مخاطب را ندارد و مخاطب خیلی راحت میتواند خط روایی را گم کند، سالن ...
تکرار الگوهای همیشگی
قبل از اینکه به تماشای فیلم هایلایت بنشینم، انتظار فیلمی متوسط را داشتم اما متاسفانه در پایان فیلم این مهم برآورده نشد.
داستان فیلم بر پایه ی خیانت است که یک موضوع فوق العاده کلیشه ای است و به تعداد دفعات مکرر به این موضوع پرداخته اند. راه های اندکی وجود دارند تا بتوان از یک موضوع کلیشه ای فیلم خوب ساخت، اولین قدم نگارش روایتی نو و بدیع است تا مخاطب را به خود جذب کند تا مخاطب کلیشه ای بودن موضوع را حس نکند.
فیلمنامه هایلایت بسیار ضعیف است و هر چه فیلم پیش می رود بیشتر بیننده را دلزده و خسته می کند.
ورود به داستان فیلم در پرده نخستین تصادفی است که پیش تر اتفاق افتاده است و مصدومین تصادف که یک زن و مرد متاهل هستند، در بیمارستان هستند.
شاید نقطه ی عطف این فیلمنامه ...
قبل از اینکه به تماشای فیلم هایلایت بنشینم، انتظار فیلمی متوسط را داشتم اما متاسفانه در پایان فیلم این مهم برآورده نشد.
داستان فیلم بر پایه ی خیانت است که یک موضوع فوق العاده کلیشه ای است و به تعداد دفعات مکرر به این موضوع پرداخته اند. راه های اندکی وجود دارند تا بتوان از یک موضوع کلیشه ای فیلم خوب ساخت، اولین قدم نگارش روایتی نو و بدیع است تا مخاطب را به خود جذب کند تا مخاطب کلیشه ای بودن موضوع را ...
اصلا فیلم خوبی نبود. مثل سریالهای ترکیه ای. آخه کدوم زن در دوران نامزدی به شوهرش خیانت می کنه اون هم با شوهر یه زن دیگه!!!!! آخر فیلم هم به راحتی میگه منو ببخش، واقعا متاسفم.
0
0
پاسخ
گزارش تخلف
۶ سال پیش
February 20, 2018
کاش جای این فیلم در جشنواره "آستیگمات" رو اکران می کردن
0
0
پاسخ
گزارش تخلف
۶ سال پیش
February 17, 2018
یک فیلم هندی. همین و بس.
۱
0
پاسخ
گزارش تخلف
۶ سال پیش
February 13, 2018
کسی که منتقد سینماست و طبیعتاً سالها فیلم های مختلفو نقد کرده چرا کار خودش انقدر در سطح پایینی قرار داره؟
این فیلم شاید فیلم گیشه باشه و بتونه با تبلیغات زیاد در گیشه موفق بشه ولی اصلاً و به هیچ وجه فیلم جشنواره ای نیست! اصلاً این فیلم هیچ ویژگی مثبتی نداشت برای این که در جشنواره پذیرفته بشه. به نظر من بودن این فیلم در جشنواره بی انصافی در حق کلی از فیلم اولی هایی بود که به جرم فیلم اولی بودن از جشنواره کنار گذاشته شدن. همین طور صاحبان کارهای گروه هنر و تجربه
این سوال برام پیش اومده که چرا و چه طور یک همچین فیلمهایی راه می یابند به جشنواره فیلم فجر؟ این فیلم واقعاً چه از نظر اخلاقی و چه از نظر داستانی و چه بازی ها بسیار ضعیف بود
در حد یک تله فیلم ضعیف بود. چه جوری این جور فیلما می تونن بیان تو جشنواره و بعضی فیلمها انقدر راحت رد می شن؟؟؟؟
0
0
پاسخ
گزارش تخلف
۶ سال پیش
February 6, 2018
خطر لو رفتن داستان
خیلی واقعا جالب بود که در آخر چی شد یهو همه چیز عوض شد و یه دفعه تصمیمشون تغییر کرد بدون هیچ پیش زمینه ای! واقعا در خور جشنواره نبود این فیلم. کاش قشری که جشنواره میرن سینمارو با دقت بیشتری دنبال میکنن کاش روی انتخاب فیلمهای جشنواره وسواس بیشتری به خرج میدادن!
"با هم متحد شیم و انتقام بگیریم"
"ما نباید مثل اونا بشیم"
"تو بودی می بخشیدی؟"
"خیلی سخته"
خسته نباشید عرض می کنم خدمت هیات انتخاب فیلم های جشنواره فجر 36 و عرض ادب خدمت آقای نعیمی برای کارنامه درخشان در زمینه کارگردانی؛ بی وفا، سلام بر عشق، سایه های موازی و هایلایت.
از عوامل فیلم هستین خیلی تابلو هستش تنها یه نظر شما خوب هست راجب فیلم تو همه سایتا آخر هستین فقط تو این 1 مونده به آخر
۱
0
گزارش تخلف
۶ سال پیش
February 3, 2018
حیف وقت - حیف اینهمه هزینه برای این به ظاهر فیلم. واقعا حرفی برای گفتن نداشت - کسل و بی محتوا - بازی ها بسیار ابتدایی علی الخصوص پژمان بازغی - اصلا ارزش دیدن نداره - بدترین فیلم جشنواره امسال تا این لحظه