مائده و زهره دختر عمه و دختر دایی یکدیگر هستند. آنها همراه با دو تن از دوستان خود، سوسن و شکیبا، برای یک سفر تفریحی عازم شمال شدهاند. گرچه هر چهار نفر ظاهرا از دوستان صمیمی یکدیگر هستند اما یکی از آنها نسبت به مائده حسادت میورزد و دل خوشی از او ندارد. این سفر بهانهای میشود تا کینهورزیهای او برملا شود. با پیوستن محسن ـ خواستگار قبلی مائده ـ به این جمع حوادثی رقم می خورد که زندگی و سرنوشت مائده و زهره را دگرگون میکند.
در بستر هنر، قبل از نقد باید تعریف نقد را بدانیم. نقد، گفتمانی راجع به یک اثر هنری است. اثری که هدف منتقد از نقد آن، بیان ارزش یا بی ارزشی آن اثر است.
اگر اثر هنری (اینجا منظور فیلم است) حقیقتاً هنری نباشد و صرفاً توهم هنر را به وجود آورد، در واقع در حال توهین به شعور مخاطب خود است. همچون نقاشی هایی که امروزه در نمایشگاه های ایران با قیمت های صعودی و سربه فلک کشیده به فروش میرسند و فقط خدا و خالق خود اثر میداند که آیا این هنر است یا توهم هنر.
سینما اما یک تفاوت اساسی با 6 هنر قبلی دارد و آن هم عامه پسندی و جنبه ی سرگرمی تجاری اش است.پس اگر فیلمی صرفاً برای سرگرمی فرستاده شده ارزشش بالا تر از فیلمی است که توهم هنر در آن موج میزند. وضعیت امروزه ی صدا و سیمای ما چیزی فراتر از حد وخیم است. اگر این مسئله را قبول ندارید کافیست به ساخته ی جدید علیرضا افخمی، یعنی احضار نگاهی بیندازید.شاید به یاد ضرب المثل چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است بیفتید...
احضار، جدید ترین ساختهی علیرضا افخمی، آرشیویست درجه یک صدا و سیما، سریالی است که توهم هنر دارد و به شعور مخاطب توهین میکند. خشم قسمتی از وجود آدمی است و خشم در نقد مسئله ی بدی نیست. این نقد نیز مخرب نیست، بلکه سازنده است. اگر میگوییم احضار به فلان دلیل فیلمی بی محتوا.. غیر هنری.. غیر سینمایی و حتی یک سرگرمی سخیف و تحریف شده است، دلیل ما اصلاح این روند غیر هنری در صدا و سیما و در نهایت سینما است. اگر صدا و سیمای ملی همچنان ضعیف عمل کند، هجوم ماهواره و سفارشات کثیف با سیاست های پشت آن هر چه زود تر جامعه را فرا میگیرد.
پس نقد احضار یک نقد سازنده است. یک آگاهی بخشی کلی برای کسانی که میگویند باید به سلیقه های مختلف احترام گذاشت. اگر ...
در بستر هنر، قبل از نقد باید تعریف نقد را بدانیم. نقد، گفتمانی راجع به یک اثر هنری است. اثری که هدف منتقد از نقد آن، بیان ارزش یا بی ارزشی آن اثر است.
اگر اثر هنری (اینجا منظور فیلم است) حقیقتاً هنری نباشد و صرفاً توهم هنر را به وجود آورد، در واقع در حال توهین به شعور مخاطب خود است. همچون نقاشی هایی که امروزه در نمایشگاه های ایران با قیمت های صعودی و سربه فلک کشیده به فروش میرسند و فقط خدا و خالق خود ...
"ما چرا نمی ترسیم؟"
سریال" احضار" که در ژانر وحشت/ ماورایی ساخته شده، سریال مناسبتی ماه مبارک رمضان 1400 است و از شبکهی یک پخش می شود.
آن چه شاید در نگاه اول توقع مخاطبان را از این مجموعه بالا ببرد پیشینه کارگردانش است. عیلرضا افخمی کارگردانی است که شانزده سال قبل مجموعه ی تلویزیونی «او یک فرشته بود»، یکی از نخستین آثار این ژانر را به مناسبت ماه رمضان ساخت و با استقبال گرمی از سوی مخاطبان وقت تلویزیون رو به رو شد. اما «احضار»، جدیدترین ساخته ی او، متاسفانه عقبگردی آشکار حتا نسبت به اولین سریال همین کارگردان یعنی «تب سرد» است؛ عقبگردی که باعث می شود این مجموعه علیرغم پربیننده بودنش نتواند توقع مخاطبان را برآورده کند.
افخمی در «احضار» قصد دارد که در ادامه ی مسیر «او یک فرشته ...
سریال" احضار" که در ژانر وحشت/ ماورایی ساخته شده، سریال مناسبتی ماه مبارک رمضان 1400 است و از شبکهی یک پخش می شود.
آن چه شاید در نگاه اول توقع مخاطبان را از این مجموعه بالا ببرد پیشینه کارگردانش است. عیلرضا افخمی کارگردانی است که شانزده سال قبل مجموعه ی تلویزیونی «او یک فرشته بود»، یکی از نخستین آثار این ژانر را به مناسبت ماه رمضان ساخت و با استقبال گرمی از سوی مخاطبان وقت تلویزیون ...
واقعا این چی داره که روش تعصب هم دارین.این متناقضه.حتی نمیتونه مفهوم واحدی به همه ی تماشاگران بده.یکی میگه خانومم از ترس بیرون نمیره/یکی میگه این که بچه دو ساله رو میخندونه/یکی میگه ماورایی معرفتی که دیگه واقعا جوکه/یکی میگه فلان و...
این یعنی فرم درستی وجود نداره
خیلی خوش ساخت ولی متاسفانه مورد بی مهری مردم قرار گرفت !
شاید به دلیل این که مردم فکر میکنند برای ژانر وحشت ساخته شده ولی اصلا قصد کارگردان این نبوده !