به فیلم رای بده:
+چرا اینقدر دیر اومدی؟ -مأموریت بودم +شغلت چیه؟ -تو حفاظتم +نگهبانی؟ -محافظم +آهان پس بادیگاردی
بادیگارد ابراهیم حاتمی کیا را باید در ادامه روند فیلم سازی این کارگردان خوب کشورمان به حساب آورد . فیلم تمامی مولفه های فیلم های قبلی حاتمی کیا ( جبهه ، جنگ ، درگیری ، شهادت ، شفاعت، شهدا ، خانواده و بازماندگان آنان و .......را داراست. آرمان گرائی، همانند تمامی فیلم های حاتمی کیا، در این فیلم نیز حرف ...
در باديگار آرمانگراها و مدينه فاضلهجوها همگي كمي تاقسمتي دچار بحران فلسفي و روحي و عقيدتي شدهاند. آنها كه زماني سربازهاي خط مقدم نظام بودند حالا ژنرالهايي پراز سوظن جلوهگري ميشوند و ممكن است نظام آنها را برنتابد. مگر اينكه راستي آزمايي شوند!
«بادیگارد» آخرین ساخته ی ابراهیم حاتمی کیا در شب اکرانش در کاخ جشنواره با استقبال چشمگیر تماشاگران رو به رو شد تا جایی که فیلم همزمان با سالن اصلی در دو سالن دیگر برج میلاد نیز به نمایش درآمد.
یادداشتی بر فیلم بادیگارد ساختهی ابراهیم حاتمیکیا
بادیگارد همان آژانس شیشه ایست. تکمیل تر، مدرن تر، با خط کشی های محوتر و البته یک حاتمی کیای تکامل یافته با پختگی تمام
بادیگارد را یک فیلم جلوه فروش باید دانست که هرچه دارد از بازسازی صحنه های کبرا یازدهی دارد. فیلمی شعارزده است که شعارهای خودش را هم باور ندارد.
ایده «بادیگارد» پتانسیل آن را داشت تا با به خرج دادن سعه صدر بیشتری از سوی فیلمساز در گنجاندن غیر اصولیِ مضامین مدنظرش در فیلم و تکیه بر اصول درامپردازی به جای محتوازدگی، فیلم قابل تاملتری از آب درآید.
نگاهی به کارنامه فیلم سازی ابراهیم حاتمی کیا به بهانه اکران بادیگارد
همانطور که در فیلم می بینیم حیدر خلاف آن چیزی است که شعارش را می دهد و در بین حیدر موتوری و حیدر خیبری سرگردان مانده و سر آخر در هیبت یک بادیگارد(به قول خودش مزدور) کشته می شود. فیلمساز ما به شدت علاقه دارد که در پشت شعارهای به اصطلاح ارزشی اش به دوران تازه نقدی وارد کند و اعلام موضع نماید که با شرایط ...