ترجمه اختصاصی سلام سینما
وقتی فصل اول «عشق، مرگ و رباتها» منتشر شد، واکنشهای مختلفی را برانگیخت. برخی از صاحبنظران فصل اول این سریال را به دلیل در پیش گرفتن سبک جدیدی از سریالسازی و نوآوری و تنوع در ساخت انیمیشن مورد تحسین قرار دادند و برخی دیگر نیز معتقد بودند که سبک داستانهای مجزا در این سریال باعث میشود که بینندگان نتوانند با آن همراه شوند و مانند سایر سریالها دائماً منتظر قسمتهای جدید باشند.
در فصل دوم تهیهکنندگان اجرائی سریال یعنی «تیم میلر» و «دیوید فینچر» تصمیم گرفتند تا تعداد قسمتهای یک فصل را از هجده قسمت در فصل اول به 8 قسمت در فصل دوم کاهش دهند. این باعث شده است تا بهم پیوستگی بیشتری میان قسمتهای سریال ایجاد شود و تجربهی فضاهای مختلف برای مخاطب که در فصل اول اتفاق افتاد، در فصل دوم کمتر حس شود. اما همچنان شاهد نوآوریهای زیادی در طراحی انیمیشن و همچنین روایت داستان داریم.
فصل اول سریال «عشق، مرگ و رباتها» چیزی فراتر از فوقالعاده بود. در فصل اول سریال کاملاً به هدف خود وفادار بود و تلاش کرد تا داستانهای جذاب و گیرا را با استفاده از گرافیکهای بصری تبدیل به آثاری در استاندارد ژانرهای مختلف کند. نمیخواهم بگویم که فصل دوم سریال «عشق، مرگ و رباتها» جانشین لایقی برای فصل اول این سریال نیست اما بدون تعارف باید گفت که از نظر نوآوری و خلاقیت، نسبت به فصل اول کمی ناامیدکننده است. تماشای کل فصل دوم کمتر دو ساعت طول میکشد و این میتواند نقطه ضعفی برای آن باشد.
یکی از بارزترین نقاط قوت فصل دوم «عشق، مرگ و رباتها» قسمت اول این فصل یعنی «خدمات خودکار مشتریان» است که طنزنویس خوشنام و معروف «جان اسکالزی» فیلمنامهی آن را نوشته است. این قسمت از نظر عمق داستان ...
ترجمه اختصاصی سلام سینما
وقتی فصل اول «عشق، مرگ و رباتها» منتشر شد، واکنشهای مختلفی را برانگیخت. برخی از صاحبنظران فصل اول این سریال را به دلیل در پیش گرفتن سبک جدیدی از سریالسازی و نوآوری و تنوع در ساخت انیمیشن مورد تحسین قرار دادند و برخی دیگر نیز معتقد بودند که سبک داستانهای مجزا در این سریال باعث میشود که بینندگان نتوانند با آن همراه شوند و مانند سایر سریالها دائماً منتظر قسمتهای جدید ...